Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Ar jau turite Zwilling peilį?

Parašė Rasa 2009 Feb 2 8 Komentarų

peiliai -30 %

Visą vasario mėnesį norėtume jums pasiūlyti nuolaidą Zwilling peiliams musų parduotuvėje. Šį sykį tai iš tiesų išskirtinė galimybė gauti labai gerą peilį už labai prieinamą kainą. :)

Dažnai mums atrodo, kad Zwilling peiliai brangūs, tačiau skirtumas tarp aštraus, ergonomiško peilio ir prasto tikrai labai didelis. Nebuvo pas mus klientų, kurie jaustūsi nusivylę produktu ir norėtų sugrįžti prie prastesnės kokybės peilių. Greičiau atvirkščiai- pabandę paprastesnius, jie perka vis brangesnį ir dar geresnės kokybės Zwilling peilį.

Nemažai yra tokių, kurie tvirtina, kad netgi neįsivaizdavo koks skirtumas yra pjauti vienu ar kitu peiliu. Tiesą sakant, aš ir pati nelabai įsivaizdavau iki tol, kol nepradėjome patys vežti tų peilių.

O juk peilį imame į rankas KASDIEN.

O kai gaminame patys namuose, tai jis tampa vienu iš svarbiausių įrankių procese. Ir tada tikrai norisi, kad netektų naudoti jėgos pjaustant. Aš pati prisimenu, kad kai vaikystėje reikėdavo padėti mamai skusti bulves ir gaudavau į rankas aštrų, mažą peiliuką – skusti bulves būdavo visai malonu.

Taigi, nusprendėme , kad vasario mėnesį padarysime didelę nuolaidą peiliams, kad tie, kurie galbūt nelabai galėjo jų sau įsigytų vis tik galėtų pabandyti pjauti viską AŠTRIU peiliu.

P.S. Lauksime Jūsų parduotuvėje “Zwilling”Stalas ir virtuvė”, esančioje Pilies g.4. Vitrinoje pamatysite plakatą tokį patį kaip čia Blog’e.

Kategorijos: Verslas, Zwilling

8 Komentarų iki šiol.

  1. Inga says:

    labai grazus maketas :)

    gera dovana valentino dienai.. ;))

  2. Inga says:

    pratesiant, tai cia su mintim is Zvagulio dainos:

    Ir kas per vels ta meilė yra
    Kad širdį varsta kap su peiles
    Be meilės dūšia jau sustyra
    Kuoks biesas sugalvuojė meilę

    :)

  3. Justas says:

    Puiki mintis – peilis Valentino dienai – meiles riekelei atriekti :)

  4. Edita says:

    galima butu reklamuoti, kad siuo krizes metu, kai visi dazniau atsisukame i savo namu virtuve , paverskite valgio daryma malonumu, palepinkite save ir nusipirkite zwiling peili…:-)
    p.s. mes turime du peilius ir bulviu skustuka:-)vienas peilis yra su tokia briauna, kur ale pats pasigalanda, Ruslanas truputi issijuoke, sako, kad geriau tokiu netureti, bet is esmes, per 4 ar 5 metus mes nei karto neturejom su siuo peiliu problemu…va!
    tikrai nusipirkite zwiling peili!

  5. Andrejus says:

    turiu komplekta, tik pirkom ne lietuvoj. Bet tikrai patenkinti.

  6. Andrejus says:

    Idomu ar jus sio verslo savininke. Jei taip tai manau reiktu atkreipti demesi i jusu darbuotoju kalbos manieras. Nezinau kas yra Sandra, bet jos bendravimas yra tragiskas. Jei musu vadybininkai taip bendrautu, reiktu daryti susirinkima del to kaip tai turi buti daroma. Nemanau, kad dar greitu laiku uzsuksiu i jusu parduotuve.

  7. Rasa says:

    Gerbiamas Andrejau, ačiū Jums už kometarą ir žinoma labai gaila, kad mūsų parduotuvėje patyrėte neigiamų pojūčių. Dėl pardavėjos-konsultantės Sandros aptarnavimo iki šiol niekada neesame gavę neigiamų atsiliepimų, netgi atvirkščiai, dažniausiai ji yra giriama klientų kaip puikiai aptarnaujanti parduotuvės darbuotoja. Žinoma, kiekvienas žmogus yra labai individualus ir žinoma, kad klaidų mums nepavyksta išvengti nei vienam.
    Norėdama išsiaiškinti visą šia situaciją išsamiau labai džiaugčiausi jeigu Jūs rastumėte laiko ir noro aparašyti man buvusią situaciją konkrečiau ir atsiųsti man i asmeninę mano e.pašto dėžutę ( rasam@mabre.lt) .
    Tada aš Jums galėčiau atsakyti į šį nusiskundimą konkrečiau.
    Dar kartą Jums ačiū ir tikiu, kad kai vėl užsuksite į mūsų parduotuvę Jums neteks nusivilti.

  8. Rasa says:

    sveiki Rasa,
    o man atrodo, kad jusu prekes per brangios , europoje sios prekes kainuoja pigiau…kartais zymiai.
    kazkaip nekyla net rankos daugiau permoketi..