Naujas skanėstų meniu šiam ir rytojaus vakarui restorane “Steakhouse”Hazienda” nuo 18 valandos.
Užkandis
Skrudinta „Bruschetta“ su Rikotos sūriu, Pesto padažu bei vytintu itališku kumpiu
Karštas užkandis
Tortilija įdaryta daržovėmis bei vištiena
Karšti patiekalai
Ėriuko kebabas su „Tzatziki“ padažu bei šviežiomis daržovėmis
Triušienos kepenėlės apsuktos rūkyta šonine, pagardintos ananasų salsa bei kriaušių skiltelės
Desertas
Ananasų „Ravioli“ su šokoladu
Šio 5 patiekalų meniu kaina- 89,90 Lt.
Drįsčiau teigt, kad ganėtinai pigiai, bent jau taip sako mano galva, kurioj stagiai primečiau kainas, jei šie patiekalai būtų pavieniai.
Taip, manau, kad tai tikrai pigu lyginant su 5 atskiru patiekalu kainomis.
Musu ideja ir buvo tokia, kad svecias uz gera kaina galetu paskanauti butent ivairesniu virtuves sefo Ruslano ruosiamu patiekalu ir pajaustu didesne ivairove, nei uzsisakes tik viena patiekala.
Be to, vasara vakarais visai smagu sedeti ilgiau terasoje ir po truputi skanauti patiekalu, nes kai suvalgai tik viena patiekala jau po kazkurio laiko tarsi ir “reikia” baigti vakariene..
Edgarai, aciu Jums uz sita komentara.