Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

restoranas "Steakhouse"Hazienda"

Naujas skanėstų meniu šiam ir rytojaus vakarui restorane “Steakhouse”Hazienda” nuo 18 valandos.

Užkandis
Skrudinta „Bruschetta“ su Rikotos sūriu, Pesto padažu bei vytintu itališku kumpiu

Karštas užkandis
Tortilija įdaryta daržovėmis bei vištiena

Karšti patiekalai
Ėriuko kebabas su „Tzatziki“ padažu bei šviežiomis daržovėmis
Triušienos kepenėlės apsuktos rūkyta šonine, pagardintos ananasų salsa bei kriaušių skiltelės

Desertas
Ananasų „Ravioli“ su šokoladu

Šio 5 patiekalų meniu kaina- 89,90 Lt.

Kategorijos: Restoranas

2 Komentarų iki šiol.

  1. Edgaras says:

    Drįsčiau teigt, kad ganėtinai pigiai, bent jau taip sako mano galva, kurioj stagiai primečiau kainas, jei šie patiekalai būtų pavieniai.

  2. Rasa says:

    Taip, manau, kad tai tikrai pigu lyginant su 5 atskiru patiekalu kainomis.
    Musu ideja ir buvo tokia, kad svecias uz gera kaina galetu paskanauti butent ivairesniu virtuves sefo Ruslano ruosiamu patiekalu ir pajaustu didesne ivairove, nei uzsisakes tik viena patiekala.
    Be to, vasara vakarais visai smagu sedeti ilgiau terasoje ir po truputi skanauti patiekalu, nes kai suvalgai tik viena patiekala jau po kazkurio laiko tarsi ir “reikia” baigti vakariene..
    Edgarai, aciu Jums uz sita komentara.