Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

rasa-ir-ruslanas1

Rudens lietaus ir vėsos dar teks šiek tiek palaukti. Vasara vis dar čia..

Oras toks nuostabus, bet nemanau, kad ilgai mus dar lepins tokia šiluma.

Taigi, visus labai kviečiu išnaudoti paskutines galimybes šiais metais ramiai pasėdėti gryname ore su taure vyno.

Praleiskite šį ir rytojaus vakarą nuostabioje mūsų restorano terasoje ir palepinkite save ir draugus virtuvės šefo Ruslano Bolgov  lauko griliuje kepamais gurmainiškais patiekalais:

užkandis

Kepti ant grilio mažieji aštuonkojai su sezoninėmis daržovėmis

karštas užkandis

Trinta morkų sriuba su griliuotomis daržovėmis

karštas  patiekalas

Eriuko kepsnys „T-bone“, su raudonosiomis pupelėmis ir „chilli“ padažu

 desertas

Ananaso carpaccio su avietėmis ir šokolado padažu

4 patiekalų meniu kaina: 89,90 Lt.

Kategorijos: Mabre, Restoranas

3 Komentarų iki šiol.

  1. Edita says:

    bet kokia grazi foto!!!:-)

  2. Laura says:

    Aš irgi norėjau nuotrauką pagirti:)

  3. Rasa says:

    Aciu labai labai.. :)