Rudens lietaus ir vėsos dar teks šiek tiek palaukti. Vasara vis dar čia..
Oras toks nuostabus, bet nemanau, kad ilgai mus dar lepins tokia šiluma.
Taigi, visus labai kviečiu išnaudoti paskutines galimybes šiais metais ramiai pasėdėti gryname ore su taure vyno.
Praleiskite šį ir rytojaus vakarą nuostabioje mūsų restorano terasoje ir palepinkite save ir draugus virtuvės šefo Ruslano Bolgov lauko griliuje kepamais gurmainiškais patiekalais:
užkandis
Kepti ant grilio mažieji aštuonkojai su sezoninėmis daržovėmis
karštas užkandis
Trinta morkų sriuba su griliuotomis daržovėmis
karštas patiekalas
Eriuko kepsnys „T-bone“, su raudonosiomis pupelėmis ir „chilli“ padažu
desertas
Ananaso carpaccio su avietėmis ir šokolado padažu
4 patiekalų meniu kaina: 89,90 Lt.
bet kokia grazi foto!!!:-)
Aš irgi norėjau nuotrauką pagirti:)
Aciu labai labai.. :)