Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

restorano "Hazienda" patiekalas

Gaila, kad neesu Vilniuje  ir negalėsiu paskanauti Ruslano ruošiamų skanėstų šiandien ir ryt.. Bet netgi jei negali būti šalia, paskaičius seilės burnoje renkasi..

Štai jis:

Šaltas užkandis:
Garžgasčių salotos su Picorino sūriu, skrudinta duona ir balsamico padažu

Karštas užkandis:
Tigrinės krevetės su ananasų salsa

Pagrindiniai patiekalai:
Vaivorykštinis upėtakis, keptas folijoje su natūralių apelsinų sulčių padažu su raudonomis salotomis
Ėriuko sprandinė, marinuota su citrinomis ir baziliku,  su bulvių griežinėliais, apsuktais šaltai rūkyta šonine

Desertai:
Kriaušė, kepta su medumi, riešutais ir vanile

P.S.Visa kita kaip visada- šiltais vasaros ketvirtadieniais, penktadieniais…nuo 18 valandos…restorano “Hazienda” terasoje..laukiame.. :)

Kategorijos: Restoranas