Gaila, kad neesu Vilniuje ir negalėsiu paskanauti Ruslano ruošiamų skanėstų šiandien ir ryt.. Bet netgi jei negali būti šalia, paskaičius seilės burnoje renkasi..
Štai jis:
Šaltas užkandis:
Garžgasčių salotos su Picorino sūriu, skrudinta duona ir balsamico padažu
Karštas užkandis:
Tigrinės krevetės su ananasų salsa
Pagrindiniai patiekalai:
Vaivorykštinis upėtakis, keptas folijoje su natūralių apelsinų sulčių padažu su raudonomis salotomis
Ėriuko sprandinė, marinuota su citrinomis ir baziliku, su bulvių griežinėliais, apsuktais šaltai rūkyta šonine
Desertai:
Kriaušė, kepta su medumi, riešutais ir vanile
P.S.Visa kita kaip visada- šiltais vasaros ketvirtadieniais, penktadieniais…nuo 18 valandos…restorano “Hazienda” terasoje..laukiame.. :)